Podznak Vodolija

Podznak Vodolija
Izračunavanje podznaka horoskopa u nekim slučajevima možete uraditi i sami, mada je poželjno da konsultujete profesionalnog astrologa. Osobama kojima je podznak Vodolija planeta Uran vlada natalnom kartom, bez obzira na to u kojem su Sunčevom znaku rođene. Savršen partner za ove osobe je neko kome su znak ili podznak Lav.

Osobe kojima je podznak Vodolija


Osobe kojima je podznak u horoskopu Vodolija, sa vladaocem Uranom, su strpljive i sklone posmatranju i proučavanju, one izbegavaju agresivne situacije, ljude i okolnosti. Ove osobe veoma lako sklapaju nova prijateljstva, one su ljubazne i plemenite, imaju jako dobro pamćenje pa naginju svim tipovima intelektualnih poslova u kojima se može baratati različitim podacima. Vole moć i dostojanstvo, ali vole i muziku i umetnost uopšte. Spadaju u neuobičajene tipove ličnosti koje okolina smatra čudnim ili posebnim. Veoma su inventivnog i stvaralačkog duha, mogu biti dobri elektrotehničari, fizičari ili pronalazači, pre svega zato što imaju sposobnost duboke koncentracije i umeju da se kontrolišu. Najčešće su odlični prijatelji, odani i spremni da pomognu, pa je krug njihovih prijatelja dosta širok.

Vodolija (Aquarius)


Izuzetno su ambiciozni i stvaralački orjentisani. Osobama kojima je podznak Vodolija ideje su prečesto ispred vremena u kojem žive, pa ih okolina zna tretirati kao čudake, ali ih svakako doživljava kao originalne u izražavanju, stvaranju i aktivnostima. 

Najbolje rezultate postižu kada rade samostalno zato što su izraziti intelektualci, ali znaju da budu uspešni i u raznim udruženjima. Društveni su ukoliko mogu da zadovolje svoje stavove. Odlično procenjuju vrednosti, ali su po pitanju sopstvenih kvaliteta ekscentrični jer sebi nameću tazličite uloge. Njihova mana je često to što previše kontrolišu svoja osećanja.

Podznak Vodolija i njegova okolina

Najčešće su popularni u društvu, ali su im prijateljstva strogo kontrolisana i selektivna. Skloni su da dominiraju nad svojim partnerom, pritom sebi dopušajući svu slobodu, a samo je pitanje na koji način iskazuju svoju dominantnost, direktno ili ne, budući da su vešti u ljubavnoj strategiji koju brižljivo i pažljivo planiraju i sprovode. Ne gube lako glavu jer su imuni na lako zaljubljivanje, pa kada su u ljubavnom zanosu, to je samo na trenutak, jer odmah potom pokazuju da su ponovo preuzeli konce u svoje ruke. Na slobodu i nezavisnost gledaju jako široko i slobodoumno, pa ih ne muči osećaj ljubomore i nesigurnost u ponašanju.

Fizički, ovaj podznak najčešće karakteriše dopadljiv ili prijatan izgled, lepe ruke, specifičan i izražajan pogled i atraktivnost. Srednjeg su ili višeg rasta, sklone gojaznosti. Kosa im je tamnije boje i obično gusta, oči crne ili tamno braon.

Osim Lavova, partneri ovim osobama mogu biti osobe koje imaju znak ili podznak Vaga, ili znak ili podznak Strelac.

Ukratko

Osobe kojima je podznak Vodolija imaju na desetina različitih interesovanja, na desetine prijatelja, i izuzetno su društvene. Ali zadržavaju izvesnu distancu, zbog čega mogu delovati nezainteresovano. judi za njih mogu da kažu da uvek idu nekim svojim putem. Neočekivani događaji, naročito u detinjstvu, naučili su ih opreznosti, i one se suprotstavljaju promenama.

Descendent ovim osobama je u strašnom Lavu, što ukazuje na to da bi osoba koja nudi strast ovog znaka, živahnost i ličnu predanost, odgovarala njihovoj vazdušastoj objektivnosti i mogla da im donese zadovoljstvo.

KOMBINACIJA ZNAK I PODZNAK

Znak Ovan podznak Vodolija
Znak Bik podznak Vodolija
Znak Blizanci podznak Vodolija
Znak Rak podznak Vodolija
Znak Lav podznak Vodolija
Znak Devica podznak Vodolija
Znak Vaga podznak Vodolija
Znak Škorpija podznak Vodolija
Znak Strelac podznak Vodolija
Znak Jarac podznak Vodolija
Znak Vodolija podznak Vodolija
Znak Riba podznak Vodolija