Podznak Lav

Podznak Lav
Osobama kojima je podznak Lav Sunce je vladalac natalne karte, a idealan partner je osoba koja ima znak ili podznak Vodolija. Tabela podznaka je tu da Vam pomogne ako niste sigurni koji je Vaš podznak.

Osobe kojima je podznak Lav


Podznak u Lavu, kojim vlada Sunce, ukazuje na dobrodušne osobe koje su filantropi i društvene, ali i snobovski nastrojene. U akcijama su ekspeditivni, u odnosima verni. Osobe kojima je podznak Lav su verne, optimistične, milosrdne. Brzo se naljute, još brže se odljute i oproste. Njihov podznak je "kriv" što vole život u svim oblicima, i jako su samouverene. Ponosite su i snažne volje koja se ne da pokolebati.

Ove osobe se izražavaju bučno, bez obzira na to što na taj način često izazivaju probleme. Iskrene su. Vole da dominiraju, vole slavu, vlast i moć, što često i ostvaruju uz pomoć ubedljivost koja im je urođena, a pošto im je važan utisak koji ostavljaju na okolinu, one se pokazuju u najboljem svetlu sa željom da okolinu impresioniraju akcijama i čvrstinom u ponašanju, jer veruju da se do uspeha dolazi snažnom voljom.
Lav (Leo)

Neskloni su kompromisima i njihovne ljubavne veze će zbog toga često trpeti. Potrebno je da shvate ili nauče da slušaju i želje i potrebe drugih, a ne samo svoje. Često se ponašaju razmetljivo. 

Najbolje rezultate ostvaruju u poslovima koji zahtevaju veliku odgovornost i autoritet među saradnicima. Ne beže od posla - naprotiv, skloni su da se zatrpaju poslom. Obično se druže ili ostvaruju pozitivne kontakte sa osobama koje imaju slična uverenja ili stavove kao oni.

Podznak Lav i njegovo okruženje

Samouvereni su u akcijama, dinamičnog duha. U ophođenju sa drugima su ponosni, u planovima veoma ambiciozni. Romantični su i najčešće velikodušni ali skloni teatralnosti, galantnosti i dominiranju u vezama bilo koje vrste. Njihove mane su egocentričnost, izražena sujeta i megalomanija u poduhvatima. Veoma su ljubomorni i posesivni, čemu je uzrok njihova strastvenost i sklonost ka intenzivnim emocijama.

Osim Vodolije, zanimljive kombinacije mogu da ostvare i sa osobama kojima su: znak ili podznak Vaga, znak ili podznak Škorpija, znak ili podznak Strelac.

Da biste osvojili srce ove osobe, morate da izgledate moćno, da zračite sigurnošću, i da otvorite novčanik. Lav očekuje sveće posle prvog susreta, a posle toga apetiti rastu - gurmanske večere i lokali u mosi samo su deo paketa. Lav je naviknut na ljubaznosti, pažnju i komplimente. Niko ispod njih ne može postaviti dovoljno dušeka, a da ne osete zrno graška.

Fizički, često imaju male smeđe mladeže. Žene kojima je podznak Lav su sklone preteranom kinđurenju, često imaju dugu kosu. Mišićavi su, obično srednjeg rasta, širih ramena i jakih kostiju. Oči najčešće sive ili tamne, kosa bujna lavlja griva obično smeđe boje, kod muškaraca sa indicijama ka izrazitom proređivanju.

Ukratko

Osobe sa podznakom u Lavu vole da se zabavljaju, razmetljive su, dobroćudne, harizmatične i blagonaklone, mada ne mogu da podnesu da ostanu neprimećene u društvu, pa su sklone teatralnosti. Daju sve od sebe kako bi izgledale bezbrižno i samouvereno, što im obično uspeva. Ljudi vole da budu blizu njih, kako bi uživali u njihovom sjaju.

Descendent im je u Vodoliji, što znači da je njihov idealan partner jedinstvena i stimulišuća osoba - nije obavezno da bude razmetljivi romantičar kakvog možda priželjkuju.

KOMBINACIJE ZNAKA I PODZNAKA

Znak Bik podznak Lav
Znak Blizanci podznak Lav
Znak Rak podznak Lav
Znak Lav podznak Lav
Znak Devica podznak Lav
Znak Vaga podznak Lav
Znak Škorpija podznak Lav
Znak Strelac podznak Lav
Znak Jarac podznak Lav
Znak Vodolija podznak Lav
Znak Riba podznak Lav