Znak Bik: Kombinacija znak - podznak


Znak Bik podznak Ovan


Znak Bik podznak Ovan



Vaš Sunčev znak je mirne i staložene prirode, iako se lako uzbudi kada su u pitanju njegove strasti ili lični interesi. Sa podznakom u Ovnu, koji utiče na Vaše spoljašnje ponašanje, Vi odajete utisak impulsivne i pozitivne osobe. Zaista, kada po prvi put sretnete neku osobu, Vaše instinktivno ponašanje dovodi do toga da te osobe misle da ste borac i avanturista koji je vazda spreman da pomeri nebo i zemlju da bi pobedio, ili da bi odbranio slabije. Možda je to samo slika, jer Vaše unutrašnje Ja je mnogo jednostavnije, u dobrom smislu te reči. 


Uprkos brzopletim reakcijama, što Vas ljudi bolje upoznaju, polako shvataju da ste Vi osoba koja traži sigurnost i stabilnost. Vi rado pokazujete svojim prijateljima i bliskim rođacima vašu istinsku epikurejsku prirodu, koja je povremeno pomalo osorna, i Vaš osećaj za realnost. Uprkos njihovim razlikama, oba znaka imaju jednu zajedničku osobinu - oba su Vas obdarila prirodnošću koja razoružava.

Slavne osobe kojima je znak Bik i podznak Ovan

Možete naći desetine slavnih osoba koje su znak Bik podznak Ovan, a neke od najpopularnijih su: Barbra Streisand, Eva Peron, Rabindranath Tagore, Vladimir Nabokov, Catherine de Medici, Joe Cocker, Sandra Dee...




No comments:

Post a Comment