Podznak Rak

Podznak Rak
Osobama kojima je podznak Rak natalnom kartom vlada Mesec, bez obzira na to u kojem su Sunčevom znaku rođene. Savršen partner ovim osobama bi bio neko kome su znak ili podznak Jarac. Izračunavanje podznaka horoskopa može Vam pomoći ako niste sigurni koji je Vaš podznak.

Osobe kojima je podznak Rak


Ascendent u Raku uslovljava da osobe budu senzibilne, često povučene u sebe i promenljivog raspoloženja, za šta mogu da zahvale svom vladaocu, Mesecu. Osobama kojima je podznak Rak svojstvena je razvijena mašta, one vole svoju porodicu, pričljive su, imaju razumevanja za okolinu i bližnje i karakteriše ih dosta dobro pamćenje. Vredne su, ali su stalno u strahu da neće imati uspeha u životu. Plaše se poniženja i ismevanja, što za posledicu ima da su diskretni i diplomatski nastrojeni. Poseduju jake psihičke ili okultne sposobnosti, vole romantiku i neobične avanture, i uživaju u putovanjima i promenama

Rak (Cancer)

Podznak Rak i njegovo okruženje

Dobro se prilagođavaju okolini. Tuđe želje često stavljaju ispred svojih, naročito ako su u pitanju bliske osobe, ali su pri tome i veoma posesivni. Izrazito su emotivni, nežni i puni saosećanja. Imaju jaku intuiciju, pa često osećaju šta druga strana misli ili želi. Umeju da budu plašljivi i nesigurni, sve dok im neko ne ugrozi porodicu ili bliske osobe - tada postaju hrabri u odbrani, čak i u napadu, bez obzira kakvoj opasnosti bi se mogli izložiti. Verni su i odani. Prema okolini iskazuju poverenje i toplinu

Veoma su zaljubljivi, i u vezi očekuju samo najbolji tretman. Njihov podznak u horoskopu dovodi do toga da su naklonjeni emotivnom vezivanju, nekada i opsesivno, a svom partneru su odani, jer su im ljubav, brak i porodica najvažniji u životu. Njihova prijateljstva su topla i zaista iskrena. Kod žena sa podznakom u Raku naglašen je materinski instinkt, kao i ljubav prema prijateljima i ljudima uopšte, a posebno prema deci. Po prirodi su stidljivi i velike napore ulažu da izbegnu sukobe. Ove osobe mogu biti sklone alkoholu, posebno u slučajevima kada su duže vreme izložene stresu. Podložne su problemima sa bešikom i bubrezima.

Osim Jarčeva, dobru vezu mogu ostvariti i sa osobama kojima je znak ili podznak Lav, ili znak ili podznak Bik.

Ako se zaljubite u Raka, mislite o cveću, poljupcima, čokoladi i svetlosti sveća. Monogaman po prirodi, Rak je istinski romantičar. Idite na obalu mora, idite na ples, šetajte bilo gde po mesečini. Upoznajte čitav njegov rorodlov, dokažite da umete da kuvate i budite spremni da razgovarate o emocijama - to su obavezni koraci u osvajanju Raka!

Fizički ih karakteriše otežan ili usporen hod, manji ili prćast nos. Žene su veoma romantične i ženstvene, kako izgledom, tako i ponašanjem. Najčešće su srednjeg ili nižeg rasta. U mladosti su vitkiji, sa godinama imaju tendenciju da dobijaju na težini - pretežno se goje na stomaku i po bedrima. Kosa im je obično tamnija, kestenjasta, a oči svetlobraon ili braon.

Ukratko

Osobe kojima je podznak Rak su ćudljive, osetljive, maštovite, lukave i sklone zaštitničkom ponašanju. One vole bezbednost, udobnost, ukusna jela, svoj dom - a iznad svega, vole da brinu o drugim ljudima. Njihova osećanja su duboka, a po pravilu nisu skloni rizičnim situacijama.

Descendent im je u Jarcu, što ukazuje na to da je njihov idealan partner osoba koja je iskrena i pouzdana - neko stariji ili bolje situiran, ko može da im pruži potrebnu sigurnost.

KOMBINACIJE ZNAKA I PODZNAKA


Znak Bik podznak Rak
Znak Blizanac podznak Rak
Znak Rak podznak Rak
Znak Lav podznak Rak
Znak Devica podznak Rak
Znak Vaga podznak Rak
Znak Škorpija podznak Rak
Znak Strelac podznak Rak
Znak Jarac podznak Rak
Znak Vodolija podznak Rak
Znak Riba podznak Rak